Entourage 6. Sezon finali ve Matt Damon

9 Ekim 2009 Cuma
Bir erkek olarak bakilacak en eglenceli dizidir bana gore Entourage.. Erkek icin diyorum cunku Sex and the City'nin erkek versiyounu diyebiliriz dizi icin.. Takip ettigim diziler arasinda en bitmesinden korktugum dizidir ayni zamanda..

Genel olarak birisi unlu bir aktor olan 4 arkadasin ve menajerleri ari gold'un hikayesi uzerine kurulu dizi.. Konu oyunculuk uzerine olunca bir cok unlu isimde konuk oyuncu olarak diziye renk katiyor.. Jessica Alba, Scarlett Johansson ve martin scorsese su an aklima gelenler film dunyasinin yani sira Michael Phelps ve Le Bron James gibi bomba isimleri gormek mumkun dizide hatta okudugum kadariyla Obama bile bu dizinin buyuk bir hayraniymis ve 7. sezonda bir bolumde gozukmek icin anlasilmis durumda..

5 sezon boyunca asil cocuk olan Vincent Chase'in taninmis bir aktor olmaktan bir superstar olma cabasini izliyoruz.. Ama 6.sezonda Vince'i biraz arka planda birakarak geri kalan 3 arkadasin ve menajer Ari Gold'un uzerine kurulu bir sezon planlamis yapimcilar ama sezon finaline damgasini vuran kuskusuz Matt Damon oldu.. Vince'i yardima muhtac cocuklar icin bagis yapmaya zorlayan Matt bolum sonunda kendinden geciyor ve efsanevi bir sahneyi olusturuyor.. Youtube'dan koyuyorum acilmayanlar icin linki veriyorum buraya..



4 yorum:

  • sinem

    diziyi izlemedim, yorumum sana genç adam: aferin, başarılarının devamı vırt zırt.

    ny'dan sevgilerle

  • Vandir

    bir şey söylemek istedim ama yorumu nereye yapsam bilemedim

    flashforward diye bir dizi çıktı bilmiyorum izleyeniniz var mı, abc lost'un yerine hazırlıyor iddiaları var ve sadece 3 bölümde acayip bir fanbase yaptı. tavsiye etmenin yanında, izleyeniniz varsa yazılarını da beklerim.

    sevgiler.

  • demiycem

    @sinem tesekkuru bir borc biliyorum.. prag'dan saygilar,sevgiler

    @tgs(nick cok uzun haci)

    evet bende biliyorum ama izlemedim daha.. konusu son derece guzel gibi.. insanlar durduk yere bayilip 6 ay ilerisini gorebiliyorlar hayatlarinda.. fantastik sevenler icin ilac niteliginde olabilir.. bende izlemek istiyorum bu aralar yazarim buraya izledikten sonra..

  • sinem

    @tgs: ben ilk iki bölümü izledim. bişeler yazılabilir ama diğer gençlerde daha bir beğenme hali sezdiğim için sustum :)