Happy Birthday to Youuuu!

31 Aralık 2009 Perşembe 1 yorum
Kutlamalardan sorumlu bakanımız os, siz saygıdeğer okuyucularımızın yeni yılını kutlamış. Ben de pek kıymetli yazarlarımızdan pek pek kıymetli bir tanesinin doğum gününü kutlayayım madem. Çünkü burasının en uygun mecra olduğunu düşünüyorum.

Sevgili Uğur, doğum günün kutlu olsun! Sağlık, mutluluk, ve başarının yanında, konsepte uygun olarak; hem PcLionFC'de, hem burda bol bol güzel yazılarını da okumayı diliyoruz. (Bu biraz bencilce ve sanki bizim doğumgünümüzmüş gibi oldu, neyse). Kendine dikkat et genç, sen bize lazımsın.

2010 Ekran !

3 yorum
Bütün blog okurlarına yeni bir yıl dileriz !

Bici Bici Leblebici

25 Aralık 2009 Cuma 3 yorum
Geniş Aile yavaş yavaş efsaneleşme yolunda. En az Kaygısızlar'dan aldığım zevki alıyorum ve eğleniyorum. Geçtiğimiz bölümlerde Mürsel'in intihar sahnesinde çok güzel bir türkü söylemişlerdi. O türkünün orjinal halini buldum ve ekledim.

Dizideki Cover



Orjinali:



Son bölümde de Zekai'nin demlenme sahneleri takdire şayandı. Demli çay içerek, davşanının vesikalığını jilet niyetine kullanarak yüzümüzü güldürdü. O sahnelerde kullandığı "Melek Yüzlü Sahtekar" isimli şarkı da arkadaşlarımızla toplandığımız arabesk temalı içkili gecelerde yer alan bir şarkıydı.




Bu Geniş Aile kasvetli dizilerden içi bunalanlara bire bir.

Merry Christmas !

2 yorum
Tüm blog ahalimizin Noel'ini kutlarım. HIMYM'da bu bölümü izlediğimden beri ne zaman Noel ve Christmas kelimelerini duysam aklıma bu gelir. Bundan sonra da değişeceğini pek sanmıyorum.

Leverage

13 Aralık 2009 Pazar 4 yorum

En sevdiğim TV kanalları top 10'de rahatlıkla yer alacak kanallardan biri olan Cnbc-e, pazar akşamında Merlin ve Dr. Who'dan sonra koydu bu diziyi. Tek başına bir akşam olsa oturup özellikle izlemezdim, itiraf ediyorum. Ama madem 2 dizi izledik, bu da bitsin öyle kalkarız mentalitesinin sonunda hasta oldum Leverage'a. Birçok klişeyi barındırmayan sağlam bir dizi. Karakterler de çok iyi, özellikle Hardison, Eliot, ve tabi ki Parker. Parker özellikle favorim; kız gelip, "Hadi şu Alsancak Hilton'un tepesinden atlıyoruz" dese, mutlaka bir bildiği vardır der atlarım peşinden.

Anlamadığım noktaysa şu, benden başka kimse izlemiyor bu diziyi. Çevremde kime sorsam "Yoo izlemiyorum nasıl bişe ki o?" diyorlar. İzleyin efendim. Süper bişe.


Dizilerin ustasıyım, Parker'ın hastasıyım.

Dexter Öldüreceği Adamı Biliyor

6 Aralık 2009 Pazar 2 yorum



Üstüste çok Dexter oldu ama, bu paylaşılmasa olmazdı. 3. sezonun Dexter'la kapışan cengaveri Miguel, "Çok Güzel Hareketler Bunlar" izleyicisi çıktı. Dexter bu adamı niye öldürdü diye düşünmeye gerek yok. "Ne boş adamsın sen" diye yaradana sığınıp bıçağı geçirdiğine adım gibi eminim.

Hayır eskiden ben de severdim o programı da, çok bozdu be. Miguel, Var Mısın Yok Musun?'u da izliyor musun lan?

*Söz konusu sahne 3x09'da cereyan etmektedir.