Chuck Dizisinde Hrant Dink Suikasti

18 Ocak 2010 Pazartesi
Chuck'ı biliyorsunuzdur, ajanımız belli imgeleri, sesleri hatta kişileri görünce ve duyunca flashback yaşayıp, bir bilgisayar gibi beyninde bir araştırma yapabiliyor ve gördüğü şeylerin ne anlama geldiğini öğrenebiliyor. Zaten bu yüzden ajan yapıyorlardı kendisini, diziyi izlemediğim için şimdi konuya tam girmeyeyim.

Arkadaşımdan duydum, 3. sezon 3. bölümde Chuck'ın yaşadığı flashbacklerden birinde Hrant Dink suikastinden görüntüler mevcutmuş. Video hemen bulundu, kesildi. Hazır hale getirildi. Buyrunuz:



Ne alakadır, bilemiyorum. Bölümü izlemedim ama, konunun birine suikast düzenlemek olduğu belli. Adamlar google'da suikast diye aratıp çıkan görüntüleri kullanmışlar sanki. Gerçi bi de şu yönünden bakmak lazım. Hrant Dink'in bu görüntüsü de suikast ile ilgili kısa bir sekans yayımlamak isteyenlerin tam da kullanmak isteyeceği türden. Yerde yatan bir adam. Ayakkabıları görünüyor. Üstünü gazete ile kapatmışlar. Etrafta polisler. O adama uzak bir yerden bakıyorlar. Gerçekten çok etkili. Bu etkiyi kullanmak istemiş olabilir yapımcılar. O görüntüleri videodan capture alanlar da olmuş:


4 yorum:

  • wessago

    google da aratma savını destekliyorum

    bu arada harika yazılar yazıyorsunuz takipteyim:D

  • sinem

    suikast görüntüsü istiyorlarsa bir zahmet çeksinler, koskoca chuck ekibi için bir kişinin yere yatıp üstüne gazete serilmesi, etrafta 20-30 kişi ve bir polis aracının olması filan çok zor olmasa gerek. ben bunu iğrenç buluyorum, üzgünüm.

  • Unknown

    çok güzel bir yazı çok teşekkürler:
    ekran koruyucu